Alkaria

qui som

L’Associació Catalana de Solidaritat i Cooperació Internacional pel Desenvolupament, ONGD AL KARIA, va néixer a finals de l’any 2004, sent inscrita com a associació sense ànim de lucre el 7 d’abril de 2005 en el registre de la Direcció General de Dret i Entitats Jurídiques de la Generalitat de Catalunya. El 29 de juny de 2007 es va inscriure en el registre d’ONGDs de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD) de la Secretaria d’Afers Exteriors de la Generalitat de Catalunya.

AL KARIA es defineix com una associació catalana independent i sense ànim de lucre del tipus ONGD emmarcada en la cooperació internacional al desenvolupament.

AL KARIA es posiciona com una organització progressista, laica, no sectària ni excloent i integrada en la societat  catalana a la qual pertany.

AL KARIA també dóna suport al  pla estratègic de política de dones de la Generalitat de Catalunya. L’equitat de gènere és un principi de justícia social i política que té per objectiu eliminar les desigualtats entre dones i homes a nivell mundial i reconèixer les diferències de gènere que ens enriqueixen.

Grups de treball:

Barcelona Comarques

Vallès

Osona

Lleida

Maresme

Junta Directiva:

XAVIER BARREDA CORTIELLA  (president)

DAVID FERRE MARTÍNEZ (vicepresident)

NÚRIA PEDRÓS BARNILS  (tresorera)

MIREIA OLIVER CRESPO (secretària)

MARIONA RABASA YRLA (vocal)

IRENE ROVIRA (vocal)

XÈNIA ARBIZU (vocal)