Alkaria

Xerrada “Beirut, un any després”

“Malgrat tot, la vida és Beirut” amb aquesta encoratjadora frase Tomás Alcoverro ens recorda que la ciutat de Beirut sempre ha ressorgit de totes les seves penúries.

El proper 30 de setembre conversarem amb Tomás Alcoverro per conèixer de primera mà quina és la situació de la ciutat de Beirut després d’un any on ha patit diverses revoltes populars, una greu crisi econòmica, la pandèmia de la COVID-19 i l’explosió de l’agost de 2020.

Alcoverro és un prestigiós periodista i escriptor català que resideix a Beirut des de 1970. El 2006 va ser condecorat amb la Creu de Sant Jordi i recentment ha rebut el Premi Ofici de Periodista, atorgat pel Col·legi de Periodistes de Catalunya.

No us perdeu aquesta gran cita internacional, conduïda pel periodista Vicens Lozano on també participarà Andrea López-Tomàs, corresponsal d’El Periodico de Catalunya a Beirut i Xavier Barreda, cooperant d’AlKaria – ONGD Catalana. Us esperem el 30 de setembre de 2021 a les 19h a la sala d’actes del Centre Cultural Metropolità Tecla Sala amb aforament limitat.

Cal fer reserva prèvia a la Biblioteca Central Tecla Sala:

Web: www.bibliotequeslh.cat

Correu electrònic: bibteclasala@l-h.cat

També tindrem disponible a la pàgina de Facebook de Cooperació de l’Ajuntament de L’Hospitalet una connexió en directe via streaming.